VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag over onze producten en/of levering, kijk snel hieronder voor onze veelgestelde vragen.

Heb ik garantie op mijn producten?

Ja, voor alle producten die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het product doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Hoe houd ik mijn producten van U-Furniture schoon?

Met de bijpassende schoonmaak producten van U-furniture kunt u eenvoudig uw producten schoonhouden. De schoonmaak producten van U-furniture bestaat uit een cleaner en protector. De producten zijn verkrijgbaar op de eigen webshop.

Wat voor kussens worden er gebruikt voor de producten van U-Furniture?

De kussens zijn van kunststof, weersbestendig en speciaal op maat gemaakt voor ieder ontwerp. Toch reageert ieder product op natuursinvloeden en is het belangrijk om ook uw U-furniture producten met uiterste zorg te behandelen.

Uit welke materialen bestaan de producten van U-Furniture?

Polyester en eikenhout

De producten van U-Furniture worden gemaakt van hoogwaardig polyester en eikenhout. In bepaalde houtsoorten, zoals eikenhout, zit looizuur. Deze stof zorgt voor bescherming van de boom tegen insectenvraat en bacterie aanvallen van buitenaf. Er zijn stoffen die met dit looizuur een verbinding aan gaan. Het hout verkleurt hierdoor.

Looizuur

Ook wanneer looizuur in aanraking komt met vocht wordt dit zuur af gestoten. Bescherm de ondergrond van uw producten en houdt er dus rekening mee dat het hout kan verkleuren. Looizuur is niet schadelijk voor u. Wanneer looizuur in de eerste paar keer in aanraking komen met vocht, kan het looizuur loskomen uit het hout.

Toelichting op afbeeldingen

De afbeeldingen op onze website zijn computermatig gerealiseerd. De werkelijke structuur en uitstraling van de materialen kan daardoor afwijken van de getoonde afbeeldingen. Omdat we met natuurlijke materialen werken heeft de natuur invloed op het uiteindelijke product.

 

Wat is de levertijd van de meubelen?

De verwachte levertijd ligt op 5 tot 6 weken. Dit is afhankelijk van het productieproces. We houden u op de hoogte via e-mail.